Vinduespudsning i topklasse tilbydes

Trænger dine vinduer også til en professionel vinduespolering?

Hos NEM vinduespolering er vi eksperter i vinduespudsning, og vi hjælper kunder i Skagen, Hjørring, Aalborg Frederikshavn og hele Vendsyssel. Vi forstår vigtigheden af at have rene og pæne vinduer, der skaber et godt førstehåndsindtryk, og vi tilbyder vinduespudsning til både private husejere og erhverv.

Siden 2007 har vi leveret førsteklasses vinduespolering, vinduesvask og tagrenderensning i lokalområdet. Det startede, da vi i sin tid overtog virksomheden fra en cyklende vinduespudser, der arbejdede i området i 42 år – og vi forsøger i dag at holde denne ånd i live.

Tilbud på vinduespolering

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fordelene ved at vælge
NEM vinduespolering

Vi hjælper vores kunder med en abonnementsordning, hvor vi kommer ud og pudser dine vinder på et fast aftalt tidspunkt. Vi kan komme igen enten hver 2., 4., 8., 12. eller hver 16. uge, så du får en service, der er tilpasset dine behov. Vi tilbyder i den forbindelse en betalingsservice med 0 kr. gebyr.

Derudover benytter vi os udelukkende af kvalitetssæbe, der er Svanemærket. Det gør vi for at sikre en miljøvenlig og effektiv rengøring. Samtidig renser og blander vi vores eget vand, da vi herved kan vide os sikre på kvaliteten af det resultat, vi giver dig.

Vores vinduespudsere er erfarne og omhyggelige, og de sørger for et skinnende resultat hver gang de udfører en vinduesvask. Hvis du ønsker, at vi også vasker dine karme i forbindelse med vores vinduespudsning, så gør vi det naturligvis gerne. Så får du nemlig et flot og helstøbt resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
​på vinduespolering

Er det tid til en vinduesvask i dit hjem eller din virksomhed? Så skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på vinduespolering.

Vi er din lokale og professionelle vinduespudser med fokus på kvalitet, miljøet og tilfredse kunder, og vi ser frem til at hjælpe dig med at få dit hjem eller din virksomhed til at skinne med en grundig vinduesvask eller polering. 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi tilbyder blandt andet også algebehandling af tag & tagrenderens.

NEM vinduespolering v/Kenneth Svarrer

Afdeling i Frederikshavn

Gl. Skagensvej 105A

9900 Frederikshavn

CVR: 30638328

Kontakt os

Telefon: 50 78 99 98

E-mail: nempolering@gmail.com

NEM vinduespolering v/Kenneth Svarrer

Afdeling i Svenstrup

Gultentorpvej 101

9230 Svenstrup J