Professionel rensning af tagrender og vedligeholdelse af tag tilbydes

Har du også besvær med tilstoppede tagrender?

Leder du efter professionel hjælp til vedligeholdelse og algebehandling af dine tagrender derhjemme? Så er du kommet til det helt rette sted. Ved NEM vinduespolering arbejder vi med rensning af tagrender, og vi renser tagrender for både private og erhverv i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Skagen og det øvrige Vendsyssel.

Vi tilbyder rens af tagrender og vedligeholdelse af tag efter dine behov. Derfor har vi en abonnementsløsning, hvor vi kommer og ordner dine tagrender halvårligt, årligt eller hvert andet år – så du får en vedligeholdende service, der sikrer dine tagrender mod snavs og alger. Hvis du køber et abonnement hos os, kan vi tilbyde dig en betalingsservice uden ekstra gebyrer.

Tilbud på tagrenderens

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rensning af tagrender
​vedligeholder dit tag og fundament

Selvom du måske ikke tænker, at den løbende rensning og vedligeholdelse af tag og tagrender er super vigtig, så er der mange gode grunde til at få professionel hjælp til at sikre kvaliteten af dine tagrender. Hvis dine tagrender ikke blive renset jævnligt og i stedet fyldes og bliver slidte, så risikerer du at få oversvømmelse og skader på både dit tag og i dit fundament.

Det kan altså også være en økonomisk klog beslutning at få os til at komme ud og tilbyde rensning af tagrender, da du undgår større reparationer senere hen.

Vi har arbejdet med vedligeholdelse af tag, tagrender og vinduespudsning selvstændigt siden 2007, og du kan derfor trygt stole på kvaliteten af vores arbejde. Vi yder altid en personlig og vedkommende service, så du oplever at blive mødt i øjenhøjde og får en løsning, der er tilpasset til dig.​

Vi ved nemlig, at hvert hjem og virksomhed er unik, så vi skræddersyr vores løsninger til dine behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af tag

Er du klar til at få rene tagrender og skinnende vinduer? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender og vinduespudsning. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine opgaver!

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi tilbyder blandt andet også algebehandling af fliser og vinduespudsning.

NEM vinduespolering v/Kenneth Svarrer

Afdeling i Frederikshavn

Gl. Skagensvej 105A

9900 Frederikshavn

CVR: 30638328

Kontakt os

Telefon: 50 78 99 98

E-mail: nempolering@gmail.com

NEM vinduespolering v/Kenneth Svarrer

Afdeling i Svenstrup

Gultentorpvej 101

9230 Svenstrup J